Institut Ramon LLull

El CCCB i el Llull impulsen internacionalment el pensament contemporani escrit en català

Literatura.  BARCELONA, 22/03/2021

El 25 de març tindrà lloc una conversa al CCCB amb la participació de Marina Garcés, Íngrid Guardiola i Raül Garrigasait, amb la moderació d’Anna Punsoda: Tres mirades sobre la llibertat.




L’activitat s’emmarca dins d’un programa específic de promoció de la no ficció en català, un gènere en auge arreu del món, en un moment de grans qüestionaments globals.

 

El CCCB, com a institució central del pensament contemporani del país, ha proporcionat un material audiovisual del seu arxiu a l’Institut Ramon Llull, que n’ha elaborat unes càpsules audiovisuals, subtitulades a l’anglès, que difondrà internacionalment. L’objectiu d’aquest material és oferir les claus del pensament d’aquests autors per tal de donar-los a conèi-xer entre els editors i agents internacionals especialitzats en aquest gènere. L’acció pretén que, a partir d’aquests autors concrets, es pugui parlar de la producció general de no ficció escrita en català en l’àmbit editorial internacional.

Els autors inclosos a les càpsules són Josep Maria Esquirol, Marina Garcés, Ingrid Guardiola, Raül Garrigasait, Fina Birulés i Xavier Antich, i es podran veure al canal de Youtube del Llull a partir del dia 25 de març.

L’acte constarà de dues parts: a la primera, dirigida exlusivament al públic professional, es difondrà un teaser de les càpsules audiovisuals i un vídeo-decàleg sobre la no ficció en català elaborat per Anna Punsoda per encàrrec de l’Institut Ramon Llull. A més a més, es presentarà el programa d’ajuts del Llull per la internacionalització de la no ficció.

La segona part de l’acte, oberta al públic general, serà la conversa Tres mirades sobre la llibertat.

Segona Part:

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"